Link Building Tehnike

                     

 

×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 778

Blog o Vašim i našim interesovanjima :)

Link building

Posted od na in Link building

Back link kampanja šta se sme a šta ne.

Pretraživači imaju neutoljivu glad za povratnim linkovima ka vašem sajtu, jako je važno da zadovoljite njihov apetit pre svega Googleov. Međutim kreiranje povratnih veza nije toliko jednostavan process jer ne radi se samo o tome da bilo gde postavite link ka vašem sajtu i uradili ste SEO, ne posao je tek počeo

Pregledi: 8437 0 Comments
Ocenite članak:
2

Wide links (kao što sama reč kaže šitoki linkovi) se javljaju na svim stranicama web sajta. Ranije je bila praksa da webmasteri sajtova ostvaljaju što više linkova na bilo kojim mestima da se uradi što bolje off page otimizacija, ovo je black hat praksa koja se više ne preporučuje niti ih Google više uvažava.

Ako želite da poboljšate SEO optimizaciju svog sajta mora se uvažavati gradnja Penguin link strategije. Nije važno dali imate jedan ili 50 linkova Google ih gleda kao jedan link, ako je sa relevantnijeg sajta to bolje, ako nije možete iamti psledice u zavisnosti koji sajt ukazuje na vaš sajt, u najboljem slučaju proći ćete bez uvažavanja tog linka.

Pregledi: 5758 0 Comments
Ocenite članak:
1

Ko je na mreži: 30 gostiju i nema prijavljenih članova

apachelinuxmysqljoomlawordpressdrupalmagento

 

Izuzetan tim mladih ljudi saradnja sa njima nam je pomogla u pokretranju jednog sektora našeg poslovanja u posao za koji su ovi fantastični momci uradili SEO optimizaciju. Preporuka !

 

- Miloš Novaković "Eurolift IE"

Već dugo sarađujemo sa ovom fantastičnom agencijom, prezadovoljni smo njihovim uslugama čak i urade više nego što se dogovorimo. Svaka preporuka!

- Ilija Kosovac "Elpos d.o.o."

Kontakt

SEOs Internet Marketing agencija

Slanački put 11, Višnjička Banja 11060 Beograd

+381 11/299 44 72

+381 60 678 80 80