Link Building Tehnike

                     

 

×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 778

Blog o Vašim i našim interesovanjima :)

Off page SEO kampanja

Posted od na in Link building
  • Veličina fonta: Veći Manji
  • Pregledi: 8437
  • 0 Comments
  • Prijavite se za ovu kategoriju
  • Štampa
  • Prijavite ovaj post

Back link kampanja šta se sme a šta ne.

Pretraživači imaju neutoljivu glad za povratnim linkovima ka vašem sajtu, jako je važno da zadovoljite njihov apetit pre svega Googleov. Međutim kreiranje povratnih veza nije toliko jednostavan process jer ne radi se samo o tome da bilo gde postavite link ka vašem sajtu i uradili ste SEO, ne posao je tek počeo

Za početak treba da se dobro pripremi struktura koju će činiti vaša lista povratnih linkova, da bi ste bili sigurni da će vaša  kampanja uroditi plodom nakon i da do kraja ostanete u fokusu. 

Zašto je off page optimizacija toliko važna sa SEO ?

Back link optimizacija je važna za SEO optimizaciju zato što se Google-ovi algoritmi najviše pažnje posvećuju off page optimizaciji. Što više povratnih veza ukazuje ka vašem web sajtu znači i povećanje vrednosti autoriteta web stranice nakon što se izradi web stanica što dovodi do boljeg ranga na rezultatima pretrage. Pošto smo rekli da je relevantnost back link-a važan, sad se treba fokusirati na to gde da nalađemo sajtove koji imaju PR autoritet i voljni su da ostve link ka našem sajtu.

Kako treba da koristim povratne veza za moju SEO kampanju ?

Kada postavljate povratni link ka vašem sajtu uzmite u obzir i to koju stranicu ćete da pomerate u rezultaitma pretrage pretraživača.
Vaša home page  web stranica je dobar početak, ali ne treba samo da se fokusirate na nju, prebacite se i na strane koje prikazuju vaše proizvode i usluge jer cilj i jeste da njih izguramo na što bolje rezultate pretrage, i da ih google indexira.

Veoma je važno da zapamtite sledeće: kada dajete link sa vašeg sajta “outbound link” vi tada smanjujete vaš Page Rank zato svaki izazni link sa vašeg web sajta stavljajte pod atribut “no follow” 

Ako želite da saznate više o tehnikama povratnih veza kontaktirajte našu agenciju radujemo se da Vam izađemo u susret.

Imate potrebu za link buildingom, pozovite:
+381 60/ 678-80-80; +381 11/ 357 02 17

Ocenite članak:
2

Komentara

  • Ni jedan komentar još nije objavljen

Ostavite komentar

Gost 21/02/2018

Ko je na mreži: 7 gostiju i nema prijavljenih članova

apachelinuxmysqljoomlawordpressdrupalmagento

 

Izuzetan tim mladih ljudi saradnja sa njima nam je pomogla u pokretranju jednog sektora našeg poslovanja u posao za koji su ovi fantastični momci uradili SEO optimizaciju. Preporuka !

 

- Miloš Novaković "Eurolift IE"

Već dugo sarađujemo sa ovom fantastičnom agencijom, prezadovoljni smo njihovim uslugama čak i urade više nego što se dogovorimo. Svaka preporuka!

- Ilija Kosovac "Elpos d.o.o."

Kontakt

SEOs Internet Marketing agencija

Slanački put 11, Višnjička Banja 11060 Beograd

+381 11/299 44 72

+381 60 678 80 80