SEO Generalno

                     

 

×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 778

Blog o Vašim i našim interesovanjima :)

generalno seo

G+ ima jako veliki uticaj u svetu e-commerce poslovanja. 90 miliona korisnika Google+ mreže je ništa sa poređenjem 800 i više miliona Facebook korisnika, zanemarujući to Google+ je značajna ispomoć kada se radi seo optimizacija.

Tagovi: google+ promocija
Pregledi: 2106 0 Comments
Ocenite članak:
3

SEO optimzacija je jedna od dinamičnijih disciplina što se nas tiče na čitavom polju ITja, samim tim veoma izazovna disciplina. Ukoliko imate nameru da se bavite optimizacijom sajta prikazaćemo vam 5 najčešćih SEO grešaka na koje smo nailazili do sad, mislimo da se veoma lako mogu izbeći uz malo truda i zato ih delimo sa vama. Uostalom, ako često obnavljate vaš sadržaj održavate korak sa SEO promenama izbegavanje ovih grešaka nije  težak zadatak.

Tagovi: seo greške
Pregledi: 1718 0 Comments
Ocenite članak:
1

apachelinuxmysqljoomlawordpressdrupalmagento

 

Izuzetan tim mladih ljudi saradnja sa njima nam je pomogla u pokretranju jednog sektora našeg poslovanja u posao za koji su ovi fantastični momci uradili SEO optimizaciju. Preporuka !

 

- Miloš Novaković "Eurolift IE"

Već dugo sarađujemo sa ovom fantastičnom agencijom, prezadovoljni smo njihovim uslugama čak i urade više nego što se dogovorimo. Svaka preporuka!

- Ilija Kosovac "Elpos d.o.o."

Kontakt

SEOs Internet Marketing agencija

Slanački put 11, Višnjička Banja 11060 Beograd

+381 11/299 44 72

+381 60 678 80 80